Partnereinknek

Szolgáltatásaink

  

Komplex követeléskezelés


Fő tevékenységünk a követeléskezelés, mellyel több mint 20 éve foglalkozunk. Széleskörű tapasztalatokra tettünk szert – többek között – a bank- és biztosítási, közüzemi, távközlési és carsharing szektorban.
Megbízóink számára a követeléskezelési folyamat bármely eljárási szakaszában tudunk megoldást nyújtani, legyen szó pre-workout, soft collection vagy hard collection folyamatról.
...

Továbbiak
  

Követelésvásárlás


Követelésvásárlásra szakosodott társaságunk a Legal Rest Zrt., amely 2007-ben alakult és kapott MNB (PSZÁF) engedélyt. Főként bankoktól, távközlési és közüzemi vállalatoktól veszünk lejárt követelésállományokat, keretszerződéssel meghatározott időszakon belül rendszeresen vagy egyedi tranzakciók keretében.

  

Call center szolgáltatások


Call centerünk tevékenysége szinte valamennyi szolgáltatásunk nélkülözhetetlen eleme.
A tömeges (bejövő és kimenő) híváskezelésen felül vállaljuk Megbízónk behajtási Call Center, Web Center, Contact Center szolgáltatásának megszervezését, humánerőforrás és infrastruktúra biztosítását is. Call center operátoraink kompetenciái kiterjednek a pre-workout...

Továbbiak
  

Személyes felkeresés országosan


Országos felkeresői hálózatunk segítségével biztosítjuk, hogy a megbízás átvételétől számítva akár 24 órán belül az ügyfelet/kötelezettet lakcímén, székhelyén személyesen megkeressük a Megbízónk által meghatározott feladat(ok) végrehajtása érdekében, legyen az ügyfél-azonosításra vagy követeléskezelésre irányuló megbízás. ...

Továbbiak
  

Jogi szolgáltatások


A nemfizető adósok ügyét szükség esetén akár a végrehajtás szakaszáig kezelik a jogászaink. A követeléskezeléshez kapcsolódó jogi szakértelmet, illetve a kötelező jogi képviseletet igénylő kérdésekben is állunk Megbízóink rendelkezésére:

• jogi tanácsadás
• okiratszerkesztés...

Továbbiak
  

Ügyfél-azonosítás


Pénzügyi intézmények ügyfeleinek szerződéskötést megelőző azonosítása, személyes adatainak összevetése a személyi okmányaival. Elsősorban a kevés fiókkal vagy fiókkal nem rendelkező pénzügyi intézményeknek ajánljuk ezt a szolgáltatásunkat, interneten vagy call centeren keresztül történt ajánlatadást követően, új ügyfelekkel történő szerződéskötést megelőzően...

Továbbiak

Biztonságos és megbízható IT háttér

Cégünk elkötelezett amellett, hogy kivételes szolgáltatásokat nyújtson, melyek alapját egy megbízható és biztonságos informatikai háttér képezi. Ennek érdekében nagy hangsúlyt fektetünk az IT infrastruktúránk folyamatos fejlesztésére és karbantartására.

  

Állandó elérhetőség


Szolgáltatásaink elérhetőségét magas rendelkezésre állású (HA) rendszerek biztosítják, amelyek számos fizikai szerveren és tárolóeszközön oszlanak meg.

  

Kiberbiztonság


A védelmünk alapját a gondosan beállított, korszerű anti-malware rendszerek és az automatikus behatolás-észlelési és -megelőzési rendszerek (IPS/IDS) képezik.

  

Folyamatos megfigyelés


Szakértőink folyamatosan figyelik és elemzik a biztonsági incidenseket egy központi naplózási rendszer segítségével, hogy elejét vegyék az adatvesztésnek és -lopásnak.

  

Adatintegritás


Piacvezető biztonsági mentőszoftverrel és offsite mentésekkel biztosítjuk az adatok integritását, és rendelkezésre állását.

  

Adatvédelem


Elkötelezettek vagyunk az adatvédelmi előírások szigorú betartása mellett. Fejlett titkosítási technológiákat és adatvédelmi protokollokat alkalmazunk, amelyek megfelelnek a nemzetközi adatvédelmi szabványoknak.

  

Személyre szabott megoldások


Egyedi, saját fejlesztésű követeléskezelő rendszert használunk, amit könnyen tudunk partnereink igényeire szabni.

  

Kockázatkezelés


Nem csak a jelenlegi fenyegetésekre reagálunk, hanem előre látható kockázatokat is azonosítunk és kezelünk, még mielőtt azok valós problémává válnának. Ez magában foglalja a rendszeres biztonsági auditokat, külső és belső sebezhetőségi vizsgálatokat, amelyek mind hozzájárulnak ahhoz, hogy partnereink/ügyfeleink adatai biztonságban maradjanak.

  

Transzparencia


Elkötelezettek vagyunk az átláthatóság és a megbízhatóság mellett. Partnereinkkel szorosan együttműködve biztosítjuk, hogy szükség esetén teljeskörűen tájékoztatva legyenek az IT rendszerek állapotáról és a védelmi intézkedéseinkről.