Partnereinknek

Rólunk

A LEGAL cégcsoport a személyre szabott pénzügyi megoldások specialistája. Legyen szó adósságrendezésről, ügyfél-azonosításról, pénzügyi tanácsadásról, call center vagy jogi szolgáltatásokról, professzionális megoldást nyújtunk céges partnereink és magánszemély ügyfeleink részére egyaránt.

Küldetésünk az, hogy hatékonyan csökkentsük partnereink kintlévőségállományát, miközben az adósok pénzügyi problémáit ügyfélbarát módon oldjuk meg.

Üzletfelek kezet ráznak

15 000
indított telefonhívás naponta
2%-os
vesztettségi aránnyal

25
felkeresett cím naponta, felkeresőnként
akár 70%-os
visszafizetési sikeresség 60 napos késettségig

Történetünk

A Legalteam Kft. 2002-ben követeléskezelésre és ingatlanforgalmazásra jött létre. Megbízóink (elsősorban a bankok) igényei alapján szolgáltatásaink körét folyamatosan bővítettük, így 2011 óta személyes ügyfél-azonosítási szolgáltatásokat is nyújtunk hitelintézetek, pénztárak és biztosítótársaságok számára, néhány éve pedig pénzügyi tanácsadással, hitelközvetítéssel is foglalkozunk. Többes ügynöki engedélyünket 2018-ban kaptuk meg az MNB-től.
A 2007-ben alapított Legal Rest Zrt. követelésvásárlással foglalkozik a PSZÁF E-I-817/2007. sz. engedélye alapján. Főként bankoktól, távközlési és közüzemi vállalatoktól veszünk lejárt követelésállományokat.

130 ezer
megvásárolt ügy
12,5 milliárd Ft
értékben

30 000
kezelt ügy évente
3 milliárd Ft
átvett tartozással

Kompetenciáink

Adatvezérelt alapú követeléskezelési stratégiák
Automatizált követeléskezelési folyamatok
Önkiszolgáló adósságrendező ügyfélportál
Rugalmasan fejleszthető, MNB-kompatibilis követeléskezelési rendszer
Stabil csapat, 20 éves tapasztalattal és szakértelemmel
A MAKISZ emblémája

Mindkét társaságunk tagja a Magyar Követeléskezelők és Üzleti Információt Szolgáltatók Szövetségének (MAKISZ) és rendelkezik ISO 9001:2015 tanúsítvánnyal, valamint szakmai felelősségbiztosítással.