chess-316658_1280

Tisztelt Partnerünk!


A Legal Group retail problémás követeléskezelési szolgáltatásokra, ügyfél-azonosításra szakosodott. A cégcsoport tagjai közül a Legal Rest Zrt. követelésvásárlással és követeléskezeléssel, a Legalteam Kft. követeléskezeléssel és behajtási call center szolgáltatással foglalkozik.

Az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány szerinti minősítéssel rendelkezünk. 2012-től a Magyar Követeléskezelők és Üzleti Információt Szolgáltatók Szövetségének (MAKISZ) tagjai vagyunk.

A cégcsoport tagjai által kínált szolgáltatási portfólió a követeléskezelés és ügyféllel való kapcsolattartás minden területén magas minőségű, professzionális megoldásokat biztosít.
Megbízóink igényei, visszajelzései, illetve monitoring eljárásainkkal feltárt összefüggések alapján, az állandóan változó elvárások kiszolgálása érdekében szolgáltatásainkat folyamatosan bővítjük és fejlesztjük.

Célunk, hogy minden megbízónk számára megtaláljuk az ideális követeléskezelési megoldást, majd kiváló ár-érték arányú szolgáltatással megvalósítsuk azt.
Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére, hogy szakmai konzultációkkal, egyeztetésekkel segítséget nyújtsanak az optimális, személyre szabott követeléskezelés kialakításához és megvalósításához.

Fazekas Zoltán
ügyvezető